oinophilia

oinophilia

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

oinophilia Syrah. Η ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

Share

Την επόμενη εβδομάδα , καιρού επιτρέποντος , θα ξεκινήσει ο τρύγος των σταφυλιών για το ερυθρό κρασί της κάβας μας. Ένα 100% Syrah από έναν ξερικό αμπελώνα σε υψόμετρο περίπου 500m. Η  ωρίμανση του σταφυλιού εξελίσσεται φυσιολογικά χωρίς προβλήματα ασθενειών και ελπίζουμε στον τρύγο να έχουμε ένα ώριμο φρουτώδες σταφύλι.

Η οινοποίηση του θα περιγράφεται βήμα βήμα από το blog μας. Στοχεύουμε σε οινοποίηση σύντομης εκχύλισης σε μέτριες θερμοκρασίες με έμφαση στο φρουτώδη χαρακτήρα. Οι λεπτομέρειες για την χημική σύσταση του σταφυλιού, την επιλογή ζυμών, θρεπτικών , ανακυκλώσεων και όλες οι  κρίσιμες παράμετροι της οινοποίησης θα περιγράφονται αναλυτικά στο blog μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

ZAZZLE STORE

Shop & Create on Zazzle
SYNC BLOGS SYNC ME @ SYNC

La Redoute Κάντε Click Εδώ